Friday, 9 December 2016

Ezzy Instant Bawal - Mustaphshoveri





EZZY INSTANT BAWAL CHIFFON

Measurements : 2m x 0.7m
Inner Face : 11inch
Outer Face : 12inch

Shape : Curve

Material : 

* CHIFFON GEORGETTE (HANAMI)
* MATERIAL SAMA DENGAN "ALIANNA BAWAL"
*WARNA SAMA DENGAN ALIANNA BAWAL*
* STRETCHABLE
* TIDAK JARANG
* MUDAH BENTUK
* TIDAK MUDAH KEDUT
* IRONLESS
* BASUH, CEPAT KERING

Jahitan Tepi : HIGH CLASS BABY SEAM




Colour : Gold



Colour : White

Colour : Lemonade

Colour : Jade

Colour : Dark Blue

Colour : Black

Jika anda berminat untuk dapatkan koleksi Ezzy Instant Bawal, boleh hubungi :

Whatsapp : +6017-326-3920

Sebarang maklumat boleh klik link instagram : Instagram mustaphshoveri









Thursday, 20 October 2016

Alianna Bawal



KOLEKSI WARNA
ALIANNA BAWAL CHIFFON BY MUSTAPHSHOVERI


















📢 : Anda ada masalah tudung bawal sering tak jadi ?
.
📢 : Anda ada masalah tudung bawal yang anda ada sekarang sukar dibentuk ?
.
Apa kesannya jika tudung anda tak jadi dan tak dibentuk dengan betul ?
.
📛 : Anda akan murung seharian
📛 : Anda hilang keyakinan diri
📛 : Anda akan gelabah bila dilihat
📛 : Anda akan buang masa
📛 : Anda akan rasa malu.
.
Usah risau, kami ada penyelesaiannya iaitu dengan TUDUNG ALIANNA BAWAL CHIFFON.
.
Keunikan dan keistimewaannya :
.
✅ Senang jadi
✅ Senang dibentuk
✅ Tak perlu pakai starch
✅ Tak jarang
✅ Sejuk dipakai
✅ Jahitan kemas baby seam
✅ Senang kering
✅ Senang iron
✅ Stretchable (bila tercarik, boleh adjust balik)
.
Ada pelbagai warna dan ada pelbagai bidang iaitu bidang 45, 50, 55, dan 60.
.
Jika anda berminat untuk dapatkan koleksi Tudung Bawal Chiffon
.
Whatsapp "ALIANNA BAWAL" ke 017-3263920
Whatsapp "ALIANNA BAWAL" ke 017-3263920
Whatsapp "ALIANNA BAWAL" ke 017-3263920
.
Try dulu, baru tahu.
.
Pulangan wang dijanjikan jika anda tak puas hati. *terms and condition*

.

Alianna Bawal
Bidang 50
Warna Wheat
Model : Nuriyliamalek
Instagram Nuriyliamalek
Alianna Bawal 
Bidang 50
Warna Dark Grey
Model : Nuriyliamalek
Instagram Nuriyliamalek
Alianna Bawal 
Bidang 50
Warna Brown
Model : Nuriyliamalek
Instagram Nuriyliamalek

Alianna Bawal 
Bidang 50
Warna White
Model : Nuriyliamalek

Alianna Bawal 
Bidang 50
Warna Grey (Sold Out)
Model : Nuriyliamalek
Alianna Bawal 
Bidang 50
Warna Mustard
Model : Nuriyliamalek
Alianna Bawal 
Bidang 50
Warna Dark maroon
Model : Nuriyliamalek
Alianna Bawal 
Bidang 50
Warna Crocodile
Model : Nuriyliamalek
Alianna Bawal 
Bidang 50
Warna Pink
Model : Nuriyliamalek
Sebarang info

Kepakaran Mustaphshoveri


Director : Mustapha Shobri Bin Shauqi
Syarikat : Musho Empire Enterprise
Mula : Feb 2015
Brand : Mustaphshoveri
Bidang : Fesyen Tudung

Hi, nama saya Mustapha Shobri Bin Shauqi. Saya ialah Director kepada syarikat Musho Empire dengan membawa jenama @mustaphshoveri.


Kepakaran syarikat kami adalah membantu menambah nilai wanita wanita untuk tampak lebih yakin, anggun, jelita, menawan, gojes dan secara tak langsung membuatkan para jejaka melting, jatuh cinta pandang pertama kepada anda dengan menggayakan Tudung Bawal.

Kami juga bantu menyelesaikan masalah wanita yang sering murung, moody, meroyan bila tudung bawal yang dipakai sering tak dibentuk dengan sempurna.

Kalau anda wanita yang mempunyai masalah tersebut, sila PM tepi. Saya akan bantu consult anda secara percuma.

Amacam ? ☺️


Untuk info dan maklumat boleh click link

Monday, 17 October 2016

5 impian saya lagi 5 tahun pada tahun 2021

5 impian saya lagi 5 tahun dari sekarang. Tahun 2021, umur saya 29 tahun.

1. Alhamdulillah, saya bersyukur pada tahun 2021 perniagaan saya berjaya capai jualan 7.2 juta sebulan.

2. Alhamdulillah saya bersyukur pada tahun 2021, saya berjaya memiliki 5 buah cawangan.

3. Alhamdulillah saya bersyukur pada tahun 2021, saya berjaya memiliki 50 orang staff yang setia, jujur, amanah dan power.

4. Alhamdulillah saya bersyukur pada tahun 2021, perniagaan saya berjaya memiliki 500 ribu followers instagram dan facebook page.

5. Alhamdulillah saya bersyukur pada tahun 2021, saya berjaya menerima anugerah usahawan terbaik tahun 2021.

P/s : Cemana dengan impian korang ? Share la kalau ada. Share dekat komen. 2021 nanti kita tengok mana yang jadi. ☺️

Tips jaga tudung bila terkena minyak

Pergi kenduri kahwin, tetiba tudung bawal alianna tercalit, terkena minyak ? .
.
Naik minyak kita dibuatnya. Lagi lagi mampu tengok je membe membe kahwin. Hmm
.
Haa macam mana nak hilangkan bekas minyak dekat tudung tu ?
.
Senang sahaja sebenarnya. Dengan kepakaran sains, fizik dan kimia ditambah pula dengan kepakaran selok belok material kain yang admin tahu. .
.
First step, kenalpasti bekas minyak yang tertompok di bahagian tudung. .
.
2nd step : Ambik tudung tu, pergi bawak ke bilik air. Basahkan dengan air tompok minyak tu. .
.
3rd step : Gunakan sabun ketul, sabun buku lux ke, dettol ke tak kesah. Asalkan sabun buku. Sapukan dekat tompok minyak tu. Lepastu gonyoh lembut lembut tudung tu sampai berbuih.
.
4th : Bila dah puas main sabun, dah yakin. Bilaslah dengan air.
.
5th : Perah lembut lembut. Lepastu pergilah jemur. Lepastu tunggu je la kering.
.
Haa settle. Kalau tak berkesan jugak, mungkin makanan kenduri tu  guna minyak tanah kot buat masak. lol #tipsjagatudung

Sunday, 16 October 2016

7 SEBAB AKU MENYESAL PERGI KELAS DR AZIZAN OSMAN. MENYESAL GILA. RASA NAK PECAH KEPALA.

7 SEBAB AKU MENYESAL PERGI KELAS DR AZIZAN OSMAN. MENYESAL GILA. RASA NAK PECAH KEPALA.

Ini ceritanya:

Aku betul betul menyesal sebabnya:

1. Kalau aku tahu kelas Intensif Magnet Kekayaan dan Kejayaan dan Millionaire Marketing Mastery Dr Azizan Osman ni dari awal buat bisnes dulu, aku dah boleh ubah macam macam dalam hidup.

2. Kalau la awal awal dulu dah masuk kelas Dr Azizan Osman, aku takdenya nak rompak duit company sendiri.

3. Kalau la awal awal dulu dah masuk kelas Dr Azizan Osman, aku dah power buat duit, jaga duit and urus duit. Orang muda macam aku mana reti bab ni. Tahu joli je bila dapat duit.

4. Kalau dari awal aku dah di guide oleh Dr Azizan Osman, memang cash flow dalam bank tak sempat nak tengok. Banyak sangat.

5. Kalau dulu tahu lagi awal kelas Dr Azizan Osman,  aku takdenya nak buat bermacam macam bisnes. Dah la penat, sales haprak.

6. Kalau tahu lagi awal kelas Dr Azizan Osman, aku dah ada ramai circle orang yang positif, tak cerita buruk pasal orang, tak condemn business orang.

7. Kalau la awal awal dulu dah masuk kelas Dr Azizan Osman, aku dah ada kebebasan masa. Ada masa dengan Tuhan, masa dengan family dan masa dengan diri sendiri. Tapi masa tak boleh nak undur dah, menyesal pun takde guna.

8. Aku janji nak bagi 7, tapi aku TIPU terlebih bagi 8. Aku menyesal sebab banyak bersangka buruk, skeptikal, ego tak nak belajar dengan Dr Azizan Osman.

Hakikatnya, skeptikal, ego, bersangka buruk tu datang dari diri sendiri sebenarnya. Aku sendiri yang skeptikal dengan diri yang aku takleh ubah hidup aku, bersangka buruk dekat diri sendiri yang tak boleh capai apa yang aku nak. Asyik menyalahkan orang lain, padahal diri sendiri jauh lebih salah.

Bak kata mentor aku Dr Azizan Osman, "Jangan percaya cakap dia, buat je apa yang dia ajar"

Thanks doc. 👉🏻😎👈🏻





7 Kesilapan Besar Peniaga Dropship

7 Kesilapan Besar Peniaga Dropship yang mereka lakukan. Contohnya :

1. Tak tahu cipta brand yang sesuai.

2. Selalu jual produk dekat page personal. Tak seperate page personal dengan page bisnes.

3. Tak collect database. Tak collect maklumat pelanggan seperti nama, alamat, phone number dan email address.

4. Tak ada target. Jadi dropship untuk suka suka.

5. Hangat hangat tahi ayam.

6. Jual banyak produk yang lain industri. Contoh, jual baju lepastu jual ubat batin. Omg like seriously, pls no.

7. Nak cepat sangat untung.